Prosessen

Veien fra ideen til nøkkelferdig hus kan være lang og komplisert for de uerfarne. Vi i Florvaag Hus hjelper deg gjerne – uansett hvor langt du har kommet i prosessen.

1

Du har kjøpt eller pekt deg ut drømmetomten og er klar til å slå deg ned med eget, nytt hus.
Vi hjelper deg med å vurdere potensialet for tomten din – hva som praktisk lar seg gjøre samt hva som kan bygges ut i fra reguleringsbestemmelser.

2

Enten du allerede har pekt ut drømmehuset eller ønsker å tilpasse noe helt eget. Vi tilbyr et stort utvalg av tradisjonelle og moderne boliger. Velg det huset som passer best for deg, så hjelper vi deg i gang med et godt pristilbud og gir deg en oversiktlig kontrakt med tilbud, tegninger og leveranse i én oversiktlig pakke.

3

Vi hjelper deg selvsagt med søknaden til kommunen og sørger for at denne er komplett og inneholder alt den skal – da sikrer vi en god og rask søknadsprosess. Type søknad som skal sendes inn og behandlingstid vil variere noe fra sak til sak.

4

Før oppføringen av boligen starter, avtaler vi hvor mye arbeid du selv ønsker å gjøre som egeninnsats. Deretter starter selve byggingen. Under byggeprosessen har vi en god og jevn dialog – slik sikrer vi at du blir fornøyd og at arbeidet blir utført hensiktsmessig.

5

Vi overleverer boligen til deg for egeninnsats som maling, tapetsering, gulvlegging, mur- og flisarbeid dersom avtalt. Etter dette skjer montering av innredning som kjøkken, bad og garderobe. På denne tiden monteres også dører og listverk.

6

Huset er ferdig og klart for innflytting! Alt arbeid gjennomgås og eventuelle feil eller mangler rettes opp. Ett år etter overlevering blir det gjennomført en ny kontroll av boligen for å sikre at du er fornøyd og at boligen er fri for feil og mangler.