Kråkenes

Kråkenes

Enebolig

Type bolig: Enebolig
Type tomt: Flat/skrå
BRA total: 281,7 m2
Antall soverom: 6
Antall bad: 3

Høyreist og elegant bolig for store familier

Kråkenes er høyreist og elegant, med rene linjer og stor terrasse med pergola som lett kan bli familiens yndlingsplass. Bygget sammen som en del av et større prosjekt eller stående alene er Kråkenes fremtidens førstevalg for mange boligkjøpere.

Kråkenes er tilpasset skrå tomter. Huset leveres både med saltaksform og alternativt med pult-taksform som innebærer at dette huset enkelt kan tilpasses tomt og omgivelser. Også planløsningen er fleksibel. Man kan velge å bruke underetasjen til egen utleiedel, alternativt bruke alle etasjer til egen bolig. Utvendig har huset integrert carport med to separate sportsboder og usjenert terrasse plassert i le for carporten. Inngangen er praktisk tilrettelagt rett ved carport og fører inn i en stor entre.

I hovedetasjen er det bad, vaskerom med egen bi-inngang, soverom og stor stue med åpen kjøkkenløsning og utgang til terrassen. I 2. etasje finnes bod, bad, tre soverom og stor stue med fantastisk takhøyde og store vindusflater. Utleiedelen underetasjen har 2 soverom og kan gi familien gode leieinntekter.

BRA bolig: 172,4 m2
BRA utleiedel: 80 m2
BRA utv (CP + sp.bod): 29,3 m2
BRA total: 281,7 m2
BYA: 140,2 m2
PROM bolig: 164,7 m2
PROM utleiedel: 76,7 m2
PROM total: 241,4 m2
L/B: 14,3 m x 12,6 m
Møne: 10 m

Skreddersydd for deg og dine

Alle våre hus kan tilpasses dine behov – enten du har en krevende tomt eller ønsker en annen planløsning.

Arkitekttegnede hus

Finner du ikke huset ditt her? Ta kontakt, så hjelper vi deg med å tegne det perfekte huset fra bunnen av.

Få mer informasjon om dette huset

Send oss en melding via kontaktskjema, så kommer vi tilbake til deg – eller ring oss for en hyggelig og uforpliktende prat.

Telefon: 928 10 680
E-post: sto@fhus.no