Fra idé til nøkkelferdig hus

Vi hjelper deg fra A til Å.   

Veien fra idé til nøkkelferdig hus trenger ikke være vanskelig.

Har du tomten, har vi huset. Ta oss med fra start, så hjelper vi deg med å finne de smarteste løsningene og huset som passer best til dine behov og budsjett.

Vi hjelper deg fra A til Å

I Florvaag Hus har vi over 120 års erfaring i byggebransjen. Vi kjenner til de beste løsningene, hvilke utfordringer som kan dukke opp underveis og hvordan vi kan gjøre prosessen så effektiv og smertefri som mulig.

Hva du bør tenke på når du skal bygge bolig

Det er mange valg man skal ta når man skal bygge bolig. Det er ikke ofte man bygger nytt, og man vil nødig ta et valg man ikke er 100 % sikker på.

Funkis eller tradisjonelt? Hvor mye plass trenger man egentlig? Skal man tegne helt nytt eller ta utgangspunkt i et ferdighus?

Fordeler med ferdig tegnet hus

De fleste som bygger nytt hus  velger et ferdig tegnet hus. Da får du mest igjen for pengene, samtidig som du får et hus som er kvalitetssikret med gode og utprøvde løsninger som fungerer. Sjansen for at det dukker opp problemer underveis og etter ferdigstilling er minimert og du slipper lange netter med bekymringer.

Prosessen

Har du tomt hjelper vi deg med å vurdere potensialet og finne praktiske løsninger ut i fra forhold og reguleringsbestemmelser. Når du velger et hus fra oss får du priser, tilbud, tegninger og leveranse i én oversiktlig pakke.

Vi hjelper deg også med søknader til kommunen og sørger for at disse er komplette og inneholder alt de skal, slik at søknadsprosessen går raskt og effektivt.

Før oppføringen av ny bolig starter, blir vi enige om hvor mye arbeid du selv ønsker å gjøre, og hvor mye du vil overlate til fagfolk. Dette kan f.eks. være arbeid som maling, tapetsering og gulvlegging. Etter dette er på plass skjer montering av innredning som kjøkken, bad og garderobe samt dører og listverk.

Ved innflytting tar vi en gjennomgang sammen  og sørger for at alt er i henhold til avtale. Dersom det er feil eller mangler rettes disse opp. Vi utfører også en kontroll 1 år etter overlevering for å sikre oss at alt er som det skal være.

Lang erfaring fra 1901 og over 120 år i markedet

Egen reguleringskompetanse

Tekniske tjenester i eget hus

Egen arkitekt og tegner

To komplette boligkataloger fra Vestlandshus og Florvaag Hus

Få oss med fra start

Vi hjelper deg fra idéfase til ferdig hus. Uansett hvor langt du er kommet, kan vi bidra med råd og tips.

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat, så setter vi fart på boligdrømmen!

Telefon: 928 10 680   //  E-post: sto@fhus.no


  Prosessen

  Veien fra ide til nøkkelferdig hus kan være lang og komplisert både for privatpersoner og utbyggere.

  Florvaag Hus har både erfaring, nettverk og kompetanse – så uansett hvor langt du har kommet i prosessen hjelper vi deg gjerne med å realisere din husdrøm eller utbyggingsprosjekt.

  Privat

  1

  Du har kjøpt eller pekt deg ut drømmetomten og er klar til å slå deg ned med eget, nytt hus.
  Vi hjelper deg med å vurdere potensialet for tomten din – hva som praktisk lar seg gjøre samt hva som kan bygges ut i fra reguleringsbestemmelser.

  2

  Enten du allerede har pekt ut drømmehuset eller ønsker å tilpasse noe helt eget er vi på plass med kompetanse og nettverk. Vår prosjektutvikler og arkitekt kommer gjerne på befaring, ser på eiendommen sammen med deg og lytter til dine ønsker og behov. Vi tilbyr et stort utvalg av tradisjonelle og moderne boliger. Velg det huset som passer best for deg, så hjelper vi deg i gang med et godt pristilbud og gir deg en oversiktlig kontrakt med tilbud, tegninger og leveranse i én oversiktlig pakke.

  3

  Vi hjelper deg selvsagt med søknaden til kommunen og sørger for at denne er komplett og inneholder alt den skal – da sikrer vi en god og rask søknadsprosess. Type søknad som skal sendes inn og behandlingstid vil variere noe fra sak til sak.

  4

  Før oppføringen av boligen starter, avtaler vi hvor mye arbeid du selv ønsker å gjøre som egeninnsats. Deretter starter selve byggingen. Under byggeprosessen har vi en god og jevn dialog – slik sikrer vi at du blir fornøyd og at arbeidet blir utført hensiktsmessig.

  5

  Vi overleverer boligen til deg for egeninnsats som maling, tapetsering, gulvlegging, mur- og flisarbeid dersom avtalt. Etter dette skjer montering av innredning som kjøkken, bad og garderobe. På denne tiden monteres også dører og listverk.

  6

  Huset er ferdig og klart for innflytting! Alt arbeid gjennomgås og eventuelle feil eller mangler rettes opp. Ett år etter overlevering blir det gjennomført en ny kontroll av boligen for å sikre at du er fornøyd og at boligen er fri for feil og mangler.